Schoolspullen kopen

Eind augustus beginnen de scholen weer. Kinderen hebben dan een groot aantal schoolspullen nodig zodat ze het schooljaar weer goed beginnen. Wat heb je allemaal nodig en waar kun je het tegenwoordig allemaal kopen? Lees hier welke rugzakken er zijn, welke schoolspullen essentieel zijn en wat handig is om mee te nemen!

Een nieuw jaar, een nieuwe tas!

Bij een nieuw schooljaar hoort een nieuwe schooltas. Hier worden het hele jaar de boeken in gedragen en zal de etui samen met het eten en drinken standaard erin zitten. Tegenwoordig worden er een groot aantal schooltassen verkocht die allemaal enorm van elkaar verschillen. Je kan bijvoorbeeld een rugzak kiezen waarmee je het gewicht van je boeken over je twee schouders verdeeld. Een aantal bekende merken zijn Eastpack, Hershell, Kipling en Fjällräven. De echte fashionista's zullen echter liever een schoudertas meenemen. Ook hierin zijn de laatste jaren een aantal fijne schooltassen in uitgekomen. Een aantal bekende tassen met een goede kwaliteit zijn O'bag, Cowboysbag, Replay en Pip Studio.

Andere schoolspullen die je zeker nodig hebt

Je hebt voor een schooljaar veel verschillende spullen nodig. Als eerste is er natuurlijk de agenda. Deze kan niet ontbreken in je rugzak. Hierin wordt het huiswerk opgeschreven en worden toetsen ingepland. Gelukkig zijn er veel verschillende agenda's waar je uit kan kiezen. Zo zijn er verschillende thema's waar je uit kan kiezen. Dit zijn sport, Disney, dieren, printjes en grappige thema's. 

Daarnaast is een etui ook handig met het juiste schrijfgerei. Gelukkig vind je overal fleurige en stoere etuis en kun je online stiften, pennen en potloden aanschaffen. Naast dat je een etui en schrijfgerei nodig hebt, zijn schriften ook handig. Ook hier zijn vele verschillende thema's in te vinden. Deze kun je misschien wel matchen met je agenda of klapper!

Boeken voor de middelbare school

Als je naar de middelbare school gaat, zal er veel veranderen. Je krijgt nieuwe klasgenoten en moet misschien wel extra boeken bestellen. Online kun je een aantal verschillende woordenboeken kopen die in diverse talen worden aangeboden. Ook bij vakken als natuurkunde en scheikunde heb je soms extra boeken nodig. Een boek dat gebruikt moet worden op de havo en vwo is de Binas.

Eten vers meenemen

De pauze is voor veel kinderen één van dé fijnste momenten tijdens school. Je kan lekker eten en even een half uurtje helemaal niks doen. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat jij je eten heel mee krijgt. Gelukkig zijn er een aantal handige trommels, bekers en flessen die ervoor zorgen dat je eten vers en in één geheel blijven. Ga voor een trommel met een leuke print of thema. Je kan het ook rustig houden en gaan voor een effen kleur. 

 

 

onderwijsplein-vindiq